nulstil & opstram

Ønsker du at føle dig levende og sprudlende?  Let, frisk og fyldt med energi? Vil du smide overflødige kilo, og få en bedre holdning? 

Kickstart 2020 med 12 ugers intens træningsforløb der booster krop og sind.


Opstartsmøde: 15 januar 2020 kl 18-19

Tilmeld dig opstartsmødet, mød trænere og kostvejleder, stil spørgsmål, og få mere information om forløbet


HVORFOR STARTE PÅ ET SMART BOOT CAMP FORLØB?

Med et SMART BOOTCAMP forløb danner du et godt udgangspunkt for en frisk start på det liv du drømmer om.På bootcamp forløbet danner du i samarbejde med  en personlig træner et personligt tilrettelagt træningsforløb og sikres derved gode resultater. Du hjælper kroppen på vej med forbedret fordøjelsen, forbrændingen, kondition og styrke. 

Med et SMART BOOTCAMP sikres du støtte, hjælp og motivation til at nå dit SMART mål.

Din krop er fantastisk – den arbejder hele tiden på udrensning og genopbygning men det kan være svært at opnå mærkbare resultater selv – på et bootcamp bliver du guidet og motiveret i forhold til kost, træning og vaneændringer, med personligt tilrettelagte træningsforløb og samtaler der definerer dit SMART mål ( en specifikt - målbar - attraktiv -  realistisk – tidspecifik) træningsplan. du får mere energi til at skabe det liv du drømmer om.


SÅDAN FOREGÅR DET: 

Bootcamp-forløbet varer 12 uger, hvor du bliver du guidet og motiveret af dygtige professionelle trænere, der oprettes lukket kommunikations gruppe og vi lover god stemning og masse af opbakning og hold ånd. Du vil både møde puls og styrke programmer og mere rolige træningspas – det hele nøje sat sammen, så du bliver rustet til at opnå dit personlige SMART Mål.


DET FÅR DU;

2 ugentlige træningspas på lukket hold af 55 minutters varighed , 21 træningspas i alt, 3 personlig træner samtaler, 4 personlige målinger, personligt tilrettelagte træningsprogrammer, kostvejledning, lukket kommunikations gruppe, adgang til SMART FITNESS, samt SMART BOOTCAMP T-shirt.

Værdi 5547,-


Klar til at komme igang - Tilmeld dig forløbet nu for bare; 2195,-  

 


SMART BOOTCAMP - nulstil & opstram

Forløbet er for dig der:

  • Ønsker at støtte din krop til optimal sundhed
  • Ønsker bedre vaner
  • Ønsker bedre holdning
  • Vil af med overflødige kilo
  • Vil optimere din fordøjelse 
  • Vil slippe uhensigtsmæssige mønstre
  • Ønsker mere mentalt overskud
  • Ønsker mere lethed i krop og sind
  • Ønsker hormonel balance

Forkæl dig selv med personlig træningsforløb, inspiration til en sund livsstil og giv dig selv optimale mønstre for at opnå det liv du ønsker.

Alt det for bare; 2195,-