Samarbejdet i mellem Smart Fitness & FysioDanmark Horsens

Siden 1999 har vi arbejdet på at skabe god fysioterapeutisk kvalitet for borgere i Horsens og omegn. God fysioterapi rummer en lang række efteruddannelser, gode faciliteter til klienterne og herunder effektiv og sikker træning. Dette er baggrunden for skabelsen af SMART Fitness, hvor brugeren skal  føle sig sikker i kontrolleret og målrettet træning.

I april 2016 skiftede vi navn til FysioDanmark Horsens, efter at vi i længere tid har været med i skabelsen af et landsdækkende netværk, FysioDanmark. Dette netværk kan pga. sin størrelse på ca.60 klinikker landet over, være med til at gøre en forskel fagligt ved forskning og kvalitetssikring men også politisk blande os i debatten vedrørende sundhed.

Vi ønsker med SMART Fitness at følge vore medlemmer til at opnå deres eksakte målsætninger, uanset om det er rygproblemer der skal bedres, idrætsskader der skal genoptrænes eller sundhed der skal optimeres.

Fremtiden bliver et tæt samarbejde imellem fysioterapi og fitness, hvor fysioterapeuter og personlige trænere sammen vil sikre kvaliteten for vore medlemmer.

SMART fitness har tre fysioterapeutiske ejere, der vil støtte op om Centerleder Lotte Larsens gode arbejde med SMART Fitness. Mød vores PERSONALE  som til en hver tid vil gøre deres yderste for at give dig den bedste oplevelse i SMART fitness, enten du kommer til holdtræning eller du bare vil træne selv.