Personlig træning

Vil du gerne opnå gode resultater, få professionel og effektiv vejledning i din træning? En personlig træner giver dig uundværlige redskaber til en sund og vedvarende måde at ændre din livsstil og nå dine træningsmål.

Hvad kan en personlig træner hjælpe dig med?

At opnå en sundere livsstil, vægttab eller komme i bedre form er et spørgsmål om at sætte sig et mål, træffe de rigtige valg og føre dem ud i livet. For de fleste mennesker kan det virke meget uoverskueligt med vores travle og stressede hverdag, derfor kan det være nødvendigt med professionel vejledning for at komme i gang. Støtte og hjælp fra en personlig træner er uundværlig. Du kan nå meget længere på kortere tid, hvis du får den rigtige hjælp og vejledning.

Fordelen ved at have en personlig træner.

Mange har tendens til at stille for store krav til sig selv, og kan nemt miste motivationen netop på grund af det. Derfor er en af de væsentligste fordele ved at have en personlig træner, at du opnår bevidsthed og evne til at sætte ambitiøse - men fremfor alt et realistiske mål og delmål for din træning.
Med personlig træning får du det største udbytte på kortest mulig tid. Det er vigtigt, at din træning bliver tilrettelagt korrekt for at nå de resultater, du vil have samt undgå overtræning og skader. Du får en individuelt tilrettelagt træning og program, og vi sørger for, at din træning passer til dig og din hverdag. Vi tager højde for din livssituation og tager udgangspunkt i din nuværende fysiske form.

Aflysning af en personlig træner time.

Aflysning af din tid med personlig træner skal ske senest 12 timer før det aftalte tidspunkt, ellers betaler du det fulde beløb for timen.

Personlige Trænere i SMART Fitness

I SMART Fitness har vi tilknyttet 3 personlig trænere, der kan hjælpe dig med at optimere din træning i forhold til dine mål.

Stephan Grabow

Personlig træner - Stephan Grabow

Tania Hjorting

Personlig træner - Tania Hjorting

Priser personlig træning

Personlig træning 1 Klip Kr. 550,-
3 Klip Kr. 1.600,-
5 klip Kr. 2.600,-
8 klip Kr. 4.050,-
10 klip Kr. 5.000,-
15 klip Kr. 8.000,-
32 klip Kr. 15.360,-