Yoga i SMART fitness

 

 

Har du overvejet at yoga kunne være spændendede at prøve men du ved ikke lige hvor du skal begynde?

Her har vi samlet de yogahold vi tilbyder her i SMART fitness så det er lige til at gå til.

Hatha yoga, Yin yoga og Yoga Flow er et godt sted at starte.

Power yoga er for dig som har dyrket lidt yoga, du kan prøve Power yoga hvis du gerne vil udfordre dig selv på et højere niveau.

Hatha yoga

 

Hatha yoga er en basis yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser – ofte udført i et roligt tempo og nogle gange med pauser mellem stillingerne. Fokus i Hatha Yoga er typisk på at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen – vi vender fokus ind i kroppen og opnår styrke, smidighed og en følelse af dyb ro.

 

Yin Yoga

 

Yin yoga handler om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads. Vi befinder os oftest 3-5 minutter i en yin yogastilling. Det kan sammenholdt med andre yogaformer synes som lang tid, men når først man vender sig til det, føles det vidunderligt, at få lov at give slip og at have god tid til det. En rolig yogaform hvor vi holder yogaform i lange stræk.

 

 

Yoga Flow

 

En dynamisk yogatime som er bygget op omkring balance, bevægelighed, styrke og smidighed.
Vi varierer mellem statiske øvelser og dynamiske bevægelser og stræk for at styrke og smidiggøre kroppens muskler.
Holdet afsluttes med en afspænding. Yoga udføres i behageligt tøj og enten strømper eller bare tæer.

 

Power yoga

 

Power Yoga time er bygget op omkring balance, bevægelighed, stabilitet og smidighed. Der fokuseres på vejrtrækning, kropsholdning samt fordybelse i øvelserne.Power Yoga er træning af hele kroppen og varierer mellem statiske øvelser for udholdenhed og dynamiske bevægelser for styrkelse af kroppens muskler. Alle kan dyrke Power Yoga. Power Yoga er for dig som ønsker udholdenhed, styrke og bevægelighed og samtidig ønsker at vende dit fokus indad, opnå en øget kropsbevidsthed og reducere stress.